Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rezultate sondaj online cu privire la utilizarea Internet-ului de catre minori

Rezultate sondaj online cu privire la utilizarea Internet-ului de catre minori
Rezultatele sondajului online realizat de catre Asociatia pentru Tehnologie si Internet (APTI) in perioada 27 februarie A- 10 martie 2006 legat de activitatile copiilor pe Internet.Sondajul a aratat printre altele ca:- Multi dintre copii petrec o perioada destul de lunga pe Internet, unii chiar mai mult de 4 ore pe zi (cam 25%)
- Serviciile cel mai mult folosite sunt cele de tip Instant Messenger, e-mail si web iar site-urile cele mai accesate sunt cele cu muzica, urmate de cele cu jocuri si legate de hobby-uri dar si cele informative/educationale
- Nu exista o reala comunicare intre parinti si copiii in legatura cu ceea ce acceseaza copiii pe Internet si nu exista un control eficient. 20% dintre copii au afirmat ca au dezvaluit pe Internet date personale.
- Procentul de 65% dintre parintii care au raspuns la chestionar care nu stiu sau nu pun in practica restrictii (fie si educative) cu privire la accesarea Internetului A- este unul deosebit de ingrijorator care ar trebui sa atraga atentia asupra lipsei de informare din acest domeniu.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 993 ori