LG lanseaza noul Smartphone - LG-KS20, cu o viteza de descarcare de 3.6 Mbps

Marti, 11 Septembrie 2007, ora 13:07
1188 citiri

LG Electronics, lider mondial in domeniul tehnologiei mobile, a lansat saptamana trecuta cel mai nou smartphone HSDPA, LG-KS20, in cadrul IFA 2007. Intampinat cu entuziasm de cei ce apreciaza functiile avansate si continutul media datorita performantelor de utilizare a internetului pe care le aduce, acest telefon cu interfata touchscreen ofera o viteza maxima de descarcare de 3.6 Mbps.

"Din ce in ce mai multi consumatori folosesc internetul cand sunt in miscare. Tehnologia HSDPA este doar una din dotarile adaugate telefonului LG-KS20, cu scopul de a imbunatati experienta utilizatorilor in materie de internet pe telefonul mobil," a declarat Dr. Skott Ahn, CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. "LG-KS20 demonstreaza clar ca LG este lider in ceea ce priveste tehnologia 3G si va continua sa introduca produse avansate in acest domeniu."

Compatibilitatea cu reteaua avansata HSDPA ofera utilizatorilor beneficii complete pentru utilizarea internetului pe telefonul mobil, inclusiv descarcarea de muzica, de videoclipuri si de continut Windows Live™, cat si folosirea e-mail-ului, toate cu o viteza de 3.6 Mbps. Viteza mare de descarcare face posibila de asemenea efectuarea de apeluri telefonice video, cu ajutorul celei de-a doua camere, orientate catre utilizator.

La cei 12.8 mm grosime, smartphone-ul LG-KS20 dispune de o interfata senzitiva si un ecran LCD de dimensiuni generoase.

Telefonul suporta si alte optiuni avansate cum ar fi recunoasterea scrisului de mana, conectivitatea Wi-Fi, LG_KS20.jpg1.jpgmemorie interna de 128MB, memorie externa MicroSD si Bluetooth de 2.0. Terminalul dispune de Microsoft's Windows Mobile 6 .

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.