Sponsorizari pentru studentii si elevii care participa la RoNewMedia

Marti, 08 Mai 2012, ora 13:44
1831 citiri
Sponsorizari pentru studentii si elevii care participa la RoNewMedia

Studentii si elevii care doresc sa participe la evenimentul RoNewMedia, dedicat Internetului, industriei digitale si noilor tehnologii, care se va desfasura in perioada 16-18 mai la Bucuresti, pot beneficia de sponsorizari pentru plata biletelor de intrare.

Datorita cererii mari de bilete din partea tinerilor, orgtanizatorii RoNewMedia au demarat un program special prin care companiile, asociatiile sau chiar persoanele fizice interesate pot sa sponsorizeze intrarea la eveniment a unor grupuri de studenti cu un discount masiv fata de preturile de acces listate pe site.

Astfel, toti studentii sau elevii sponsorizati vor purta in timpul conferintei ecusoane si insemne care vor semnala vizibil ca prezenta lor acolo este sustinuta de compania-sponsor. In plus, companiile-sponsor vor beneficia de pachete speciale de PR si promovare precum si prezenta la eveniment, in toate cele trei zile, fara alte taxe aferente.

Printre companiile care participa la RoNewMedia se numara Facebook, Google, Yahoo, Skype, Thomson Reuters, BBC, CME, Samsung, Orange Allegro sau IBM.

#RoNewMedia program studenti, #sponsorizare studenti RoNew Media, #RoNewMedia studenti , #Stiri IT