Recomandare eveniment: Ziua Comunicatiilor, pentru subiecte de ultima ora din IT&C

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 10:31
1453 citiri
Recomandare eveniment: Ziua Comunicatiilor, pentru subiecte de ultima ora din IT&C

Ziua Comunicatiilor, unul dintre cele mai vechi evenimente IT&C din Romania, va avea loc in data de 17 mai, la Crowne Plaza, incepand cu ora 12.00.

Ziua Comunicatiilor va reuni firme reprezentative globale si europene, care si-au adus o importanta contributie in domeniul IT&C.

Se vor discuta subiecte de interes strategic, trenduri de tehnologie si de piata, dar si previziuni pentru ceea ce urmeaza sa apara pe piata IT&C.

Conferinta va avea o audienta formata din reprezentanti de top din mediul de afaceri, universitar/academic, ambasade, institutii guvernamentale, dar si jucatori la nivel decizional, fiind un eveniment optim pentru a stabili noi contacte si parteneriate, in conditiile crizei economice.

Participanti: 2K TELECOM, ACC, ACD, ALCATEL - LUCENT, ALLVIEW, APCOM, ARB, ARCA, COMBRIDGE, COSMOTE, DELL, ERICSSON, ERNST&YOUNG, EVOLIO, GOOGLE, GTS TELECOM, HUAWEI TECHNOLOGIES, IBM, NEC, NETCITY TELECOM, ORACLE, ORANGE, PANASONIC, RADIOCOM, RCS - RDS, ROMKATEL/KATHREIN,ROMSYS, ROMTELECOM, SAMSUNG, SDZ TELECOM, SECANT SECURITY, SONY CENTER, TEAMNET INTERNATIONAL, TELETRANS, VODAFONE, XEROX, ZTE.

Ce subiecte se vor discuta:

- LTE/4G,Digital Home

- TV d ,

- Wireless Future,

- Mobile Infrastructure

- Critical Infrastructures

- IP Tc

- Wimax

- Broadband /Rural

- Cloud Computing

- Data Center Support

- Automotive,

Gadgeturi(tablete,smartphones)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ziua Comunicatiilor eveniment IT, #subiecte IT Ziua Comunicatiilor, #Ziua Comunicatiilor 2012 , #Stiri IT