Pariu cu industria IT. Euroweb investeste 12 mil de euro in Romania

Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 15:46
1495 citiri
Pariu cu industria IT. Euroweb investeste 12 mil de euro in Romania

Euroweb, companie specializata in furnizarea de solutii si aplicatii de Internet, va investi pana la 12 milioane de euro pe piata din Romania, in 2013, in crestere de pana la sase ori fata de anul acesta, a anuntat Stuart Evers, director general al companiei.

"Investitiile companiei Euroweb in Romania vor fi, in 2013, in prima faza de doua milioane, dar actionarii au aprobat suplimentarea bugetului de investitii cu sume intre 6 si 12 milioane euro.

In acest an, suma investita a ajuns la doua milioane de euro. De asemenea, numarul angajatilor va creste cu pana la 20% in decursul anului viitor. Investitiile vor viza imbunatatirea retelei de furnizare a solutiilor si aplicatiilor de internet oferite de noi, dar si in alte proiecte", a declarat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Stuart Evers, director general al companiei.

Conform datelor financiare ale companiei, Euroweb Romania a inregistrat, in trimestrul al treilea, o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 4%, la 8,4 milioane euro, fiind prima crestere din 2008.

Compania si-a focalizat activitatea in furnizarea de Solutii/Aplicatii Internet (VPN, solutii radio pentru Retele Metropolitane) catre clientii corporationali, precum si in integrarea strategica a noilor produse IP, ca de exemplu VoIP si video conferinte.

#solutii aplicatii internet, #investitii Euroweb Romania, #rezultate financiare Euroweb, #cifra afaceri Euroweb , #Stiri IT