Zuckerberg rupe tacerea: Adevarul despre cenzura pe Facebook si atacurile de la Paris

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 23:14
1294 citiri
Zuckerberg rupe tacerea: Adevarul despre cenzura pe Facebook si atacurile de la Paris
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si-a aparat decizia de a condamna atacurile teroriste care au avut loc recent in Paris, invocand libertatea de exprimare, desi compania sa cenzureaza de buna voie anumite tipuri de continut.

"Sunt decis sa construiesc un serviciu unde poti vorbi liber, fara frica de violenta", este partea din mesajul publicat pe 9 ianuarie de omul de afaceri care a starnit controverse.

Teroare la Paris: Marturiile lui Mark Zuckerberg: Un extremist m-a condamnat la moarte

Au existat voci care au condamnat atitudinea fondatorului retelei sociale, avand in vedere ca Facebook are un trecut bogat in cenzura, de la pozele ce infatiseaza mame alaptand pana la o postare a actorului pakistanez Hamza Ali Abbass, care a ridicat semne de intrebare referitoare la ce inseamna insulta pe Net.

Zuckerberg a fost chestionat, in cadrul unei sesiuni de intrebari, de ce a ales sa vorbeasca despre atacul de la Paris care a avut loc in redactia revistei de satira Charlie ...citeste mai departe despre "Zuckerberg rupe tacerea: Adevarul despre cenzura pe Facebook si atacurile de la Paris" pe Ziare.com

#Zuckerberg atentate Paris, #Zuckerberg cenzura Facebook , #Stiri Internet