Zuckerberg are un plan maret, dar chiar e posibil sa vindeci toate bolile?

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 07:10
1111 citiri
Zuckerberg are un plan maret, dar chiar e posibil sa vindeci toate bolile?
Foto: Arhiva Ziare.com

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si sotia sa vor sa vindece toate bolile din lume pana la finalul acestui secol. Dar cat de realizabil este acest obiectiv?

Mark Zuckerberg si Priscilla Chan au anuntat ca vor dona trei miliarde de dolari pentru a finanta cercetari medicale din urmatorul deceniu, spunand ca scopul lor final este "sa vindece, sa previna sau sa gestioneze mai bine toate bolile pana la sfarsitul secolului".

Din orice perspectiva, este un obiectiv extrem de ambitios, subliniaza BBC. La evenimentul din San Francisco, unde a facut anuntul, cuplul a recunoscut ca poate suna nebuneste, dar a insistat pe cat de departe au ajuns stiinta si medicina in ultimul secol, dupa milenii cu un progres foarte mic.

Zuckerberg a precizat ca el si Priscilla Chan, care este medic, au discutat cu specialisti timp de doi ani pentru a pune la cale acest proiect si ca nu este "ceva ce am citit intr-o carte".

Seful Facebook a recunoscut, insa, ca ar putea dura ani intregi pana cand ...citeste mai departe despre "Zuckerberg are un plan maret, dar chiar e posibil sa vindeci toate bolile?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#eradicare boli, #Zuckerberg vindecare boli, #tratement boli secol , #Stiri Internet