YouTube pregateste realitatea virtuala cu comentarii rostite, nu scrise

Luni, 22 Mai 2017, ora 17:15
1106 citiri
YouTube pregateste realitatea virtuala cu comentarii rostite, nu scrise
Foto: Twitter/Erin Teague

Google a anuntat, la finele saptamanii trecute, ca in locul comentariilor ce ar putea fi postate in versiunea de VR (realitate virtuala) a YouTube, vom putea comenta in timp real folosindu-ne vocea.

Vor fi create niste camere unde utilizatorii care urmaresc aceeasi filmare la 360 de grade, sincronizata, pot comenta asa cum ar vorbi cu cineva, in timp ce privesc, informeaza TechCrunch.

Practic, grupuri mici de oameni pot urmari aceeasi filmare si interactiona in timp real, ca si cum ar fi in aceeasi camera, explica Erin Teague, seful diviziei de realitate virtuala pentru YouTube.

Acestia vor fi reprezentanti sub forma unor avataruri, mai mentioneaza sursa.

Cel mai probabil, numarul acestor "camere" va fi limitat si deocamdata nu se stie daca oricine va putea comenta. Vom afla insa raspunsul la aceste intrebari anul acesta, cand facilitatea va fi disponibila, informeaza si The Verge.

Strategia nu e diferita de Oculus Rooms, creatie Facebook, care permite celor care privesc o inregistrare de realitate virtuala sa comenteze cu prietenii.

Facebook face pasul spre realitatea virtuala - investeste o suma uriasaFacebook lanseaza prima sa aplicatie de realitate virtuala

A.S. ...citeste mai departe despre "YouTube pregateste realitatea virtuala cu comentarii rostite, nu scrise" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#YouTube realitate virtuala, #YouTube VR, #lansare realitate virtuala YouTube Google , #Stiri Internet