Youtube: Cele mai populare videoclipuri ale anului in Romania (Video)

Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 14:27
1214 citiri
Youtube: Cele mai populare videoclipuri ale anului in Romania (Video)
Foto: Facebook/Youtube

Satira de ritm, animatia si jocurile populare s-au aflat printre preferintele romanilor in materie de vizualizari pe canalul YouTube, in fruntea listei situandu-se melodia "Da-te-n sarbatoarea mea" (un cover dupa hitul "Da-te-n dragostea mea" - Connect-R), precum si colaborarile muzicale dintre Delia si artistul din Republica Moldova, Carla's Dream, arata o statistica publicata, miercuri, de Google, detinatorul platformei video.

Potrivit statisticii, in 2015, topul celor mai vizualizate videoclipuri non-muzicale in Romania este condus de materiale care au avut la baza umorul.

Astfel, pe prima pozitie s-a situat satira muzicala a celor de la NoapteaTarziuRo, cu creatia "Da-te-n sarbatoarea mea", urmata de animatia "Robotzi" a celor de la Creative Monkeyz (Seria 4, episodul 19 "Truc") si Magicianul Robert Tudor, cu "Call baby! Comenzi pentru masina". De asemenea, in ierarhie si-au mai gasit locul vlog-urile lui Mihai Zmenta sau episoade de comedie ale grupului Vacanta ...citeste mai departe despre "Youtube: Cele mai populare videoclipuri ale anului in Romania (Video)" pe Ziare.com

#videoclipuri vizualizate Youtube 2015, #top videoclipuri Youtube, #top Youtube 2015 , #Stiri Internet