WhatsApp nu va mai funcționa din octombrie pe mai multe modele de telefoane. Apple, Samsung și Huawei, pe listă

Sambata, 16 Septembrie 2023, ora 11:05
1451 citiri
WhatsApp nu va mai funcționa din octombrie pe mai multe modele de telefoane. Apple, Samsung și Huawei, pe listă
FOTO Unsplash

Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pe mai multe modele de telefoane începând cu luna octombrie a anului 2023.

Astfel, WhatsApp nu va mai funcționa pe modelele care au sistemul de operare IOS 12 sau o versiune mai veche de atât al acesteia. Pe listă se regăsesc: iPhone SE, iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

De asemnea, nici cei care au Samsung Galaxy Trend Lite, Samsung Galaxy S3 mini sau Samsung Galaxy Trend II nu vor mai putea folosi aplicația în viitorul apropiat.

Când vine vorba despre LG, modelele care devin incompatibile cu WhatsApp sunt: LG Optimus F7, LG Optimus L3 II Dual, LG Optimus F5, LG Optimus L5 II, LG Optimus L5 II Dual, LG Optimus L3 II, LG Optimus L7 II Dual, LG Optimus L7 II, LG Optimus F6.

La acestea se adaugă: LG embarks, LG Optimus L4 II Dual, LG Optimus F3, LG Optimus L4 II LG Optimus L2 II și LG Optimus F3Q. Iar în cazul Huawei, aplicația nu va mai fi disponibilă pentru Huawei Ascend G74, Huawei Ascend Mate și Huawei Assign DZ, potrivit crast.net.

...citeste mai departe despre "WhatsApp nu va mai funcționa din octombrie pe mai multe modele de telefoane. Apple, Samsung și Huawei, pe listă" pe Ziare.com

#WhatsApp, #WhatsApp aplicatie, #telefoane , #Stiri Internet