Vrei sa smotocesti, dar si sa ajuti un catel? Aplicatia care ti-l aduce acasa sau la birou

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 11:30
1258 citiri
Vrei sa smotocesti, dar si sa ajuti un catel? Aplicatia care ti-l aduce acasa sau la birou
Foto: Arhiva Ziare.com

Uber, compania care se afla in spatele aplicatiei care reprezinta o alternativa la taxiuri, a lansat, vineri, o campanie in Bucuresti, prin care iubitorii de animale pot petrece un sfert de ora cu un catelus fara stapan.

"Smotoceli la comanda? Noi spunem ca este exact ceea ce avem nevoie - putina iubire neconditionata din partea prietenilor nostri cu labute. Aducem UberPUPPIES in Bucuresti pentru ca toti sa avem parte de putina smotoceala in aceasta vineri, chiar inainte de Valentine's Day.

Anul acesta, poti da mai departe bucuria acestei zile catre animalutele de la Asociatia pentru protectia animalelor Robi si Asociatia Red Panda, partenerii nostri in acest proiect", se arata in comunicatul remis Ziare.com.

Prin optiunea PUPPIES nu se vor putea efectua curse. Cateii vor fi adusi la cei care comanda si vor ramane acolo timp de 15 minute. Fiecare masina are un singur animalut si este insotit de cate un voluntar de la una dintre asociatiile partenere Uber.

Tariful este de 30 ...citeste mai departe despre "Vrei sa smotocesti, dar si sa ajuti un catel? Aplicatia care ti-l aduce acasa sau la birou" pe Ziare.com

#UberPuppies, #Uber catelusi comanda, #Uber caini, #Uber catelusi , #Stiri Internet