Vrei ca iPhone-ul tau sa nu mai consume atat de mult Net? Iata ce trebuie sa faci

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 12:59
910 citiri
Vrei ca iPhone-ul tau sa nu mai consume atat de mult Net? Iata ce trebuie sa faci
Foto: Arhiva Ziare.com

Incadrarea in pachetul de date de trafic pe care il avem reprezinta in fiecare luna o provocare. Putem insa sa micsoram traficul pe care il consumam pe iPhone prin cateva trucuri simple.

Jurnalistii de la Cnet au prezentat o lista cu cinci solutii prin care utilizatorii de iPhone pot face in asa fel incat traficul de date consumat sa scada considerabil, dupa cum urmeaza.

1. Actualizeaza-ti aplicatiile doar pe WiFi - In cazul in care aplicatiile se actualizeaza automat pe iPhone-ul tau, asigura-te ca acest lucru se intampla doar atunci cand telefonul este conectat pe o retea WiFi. Pentru a face asta, mergi la Settings > iTunes & App Stores si debifeaza "Use Cellular Data"

Ce stie sa faca noul iPhone in plus fata de fratii sai

2. Dezactiveaza reincarcarea aplicatiilor din background - Aplicatiile iOS isi pot face update singure chiar si atunci cand ruleaza in background, consumand astfel din traficul tau fara sa-ti dai seama.

Pentru a dezactiva aceasta optiune, mergi in ...citeste mai departe despre "Vrei ca iPhone-ul tau sa nu mai consume atat de mult Net? Iata ce trebuie sa faci" pe Ziare.com

#reducere consum date iphone, #reducere consum net iphone, #aplicatii inutile iphone , #Stiri Internet