Vizitele de pe smartphone-uri, contorizate de trafic.ro

Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 12:58
1971 citiri
Vizitele de pe smartphone-uri, contorizate de trafic.ro

trafic.ro lanseaza primul instrument de analiza al traficului generat de utilizatorii de telefoane mobile. Incepand cu luna noiembrie, clientii trafic.ro au acces la statistici privind audienta provenita pe site-urile lor de pe un terminal mobil.

Statisticile pot fi accesate pe www.trafic.ro din profilul site-urilor si ofera informatii referitoare la: traficul pe zi, retele si modele de telefoane mobile.

Noua statistica permite  analiza zilnica si saptamanala  a evolutiei traficului de pe mobile (vizitatori si afisari).

Clientii trafic.ro pot intelege astfel modul in care vizitatorii isi folosesc telefoanele mobile pentru a interactiona cu site-ul si continutul acestuia.

Totodata, sunt disponibile statistici detaliate legate de brandurile si modelele de telefoane mobile de pe care s-au facut accesarile.

Pentru a-i ajuta pe propietari sa ia decizii legate de optimizarea pentru un tip de telefon sau altul, trafic.ro furnizeaza date detaliate pentru fiecare terminal in parte (model, dimensiune ecran, sistem de operare, capabilitati tehnice) impreuna cu evolutia folosirii acestuia.

Statistici agregate 1 noiembrie – 10 noiembrie 2010 pentru telefoane mobile

Conform unei prime analize globale pentru toate siteurile inscrise in trafic.ro, posesorii de iPhone sunt cei mai activi, de doua ori mai activi decat cei care folosesc terminale bazate pe Symbian si de trei ori mai activi decat cei care folosesc terminale bazate pe Android.

In ceea ce priveste browserele mobile, Safari este cel mai utilizat la accesarea site-urilor din trafic.ro. Pe locul doi in clasament este Android Webkit, urmat de browserul Blackberry si Opera Mini. (grafic B.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#mobile, #smartphone, #telefoane, #trafic, #vizite , #Stiri Internet