Vizionarul Google: Ne vom putea conecta la Internet prin sange - ce spune despre inimile frante din dragoste

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 17:31
980 citiri
Vizionarul Google: Ne vom putea conecta la Internet prin sange - ce spune despre inimile frante din dragoste

Directorul Google Ray Kurzweil, care ia zilnic zeci de pastile pentru a trai cat mai mult, a vorbit la un congres din Detroit despre cum tehnologia va influenta vietile oamenilor in urmatorii 30 de ani si chiar mai departe.

Previziunile lui Kurzweil, futurolog, inventator si autor al unor carti foarte populare, au fost mai mult decat indraznete, acesta spunand ca, pana in anul 2030, dispozitivele se vor micsora atat de mult incat vor ajunge la dimensiunile unor celule sanguine, noteaza Automotive News.

Acest lucru va avea un impact crucial asupra prelungirii vietii, in opinia sa, si chiar le va permite oamenilor sa se conecteze la Internet direct, prin intermediul unui microdispozitiv din organism, fara alte aparaturi externe.

Omul de la Google care vrea sa devina nemuritor

"Creierele noastre sunt deja conectate la Internet, doar ca trebuie sa folosim diverse dispozitive pentru a accesa informatii cu ...citeste mai departe despre "Vizionarul Google: Ne vom putea conecta la Internet prin sange - ce spune despre inimile frante din dragoste" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director Google sange Internet, #director Google creier Internet , #Stiri Internet