Viitorul Internetului si pericolul care paste clasa de mijloc

Duminica, 03 August 2014, ora 09:00
1496 citiri
Viitorul Internetului si pericolul care paste clasa de mijloc

Perspectivele Internetului, care aduce cu sine informarea si comunicarea gratuita, dar si o crestere a productivitatii si a bunastarii, nu sunt chiar pozitive pentru toata lumea.

J. Bradford DeLong, profesor de economie la Universitatea Berkeley din California, argumenteaza, pentru Project Syndicate, ca entuziasmul ultimilor ani cu privire la viitorul Internetului nu este justificat pentru unele categorii de oameni.

In urma cu zece ani, spune expertul, lumea s-a trezit din prabusirea industriei dot-com si a privit obiectiv catre potentialul Internetului. Cu toate ca lacomia speculativa a depasit perspectivele pe termen scurt, pe termen lung nimeni nu a contestat perspectivele Internetului. Se presupunea ca accesul la informatii si comunicatiile gratuite vor deschide o epoca de crestere rapida a productivitatii si o imbunatatire a bunastarii pentru toata lumea, indiferent de capacitati, bogatie sau mediu social.

Din multe puncte de vedere, revolutia in tehnologia informatiei si ...citeste mai departe despre "Viitorul Internetului si pericolul care paste clasa de mijloc" pe Ziare.com

#Internet beneficii clasa mijloc, #Internet forta de munca, #Internet slujba , #Stiri Internet