Viitorul e al Internetului: Ce vrea sa-i invete Google pe tinerii romani

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 10:50
1115 citiri
Viitorul e al Internetului: Ce vrea sa-i invete Google pe tinerii romani
Foto: Atelierul Digital

Tinerii romani care doresc sa-si dezvolte abilitatile in domeniul marketingului digital au la dispozitie, incepand de marti, platforma educationala online Atelierul Digital, lansata si dezvoltata de Google, care estimeaza ca circa 30.000 de studenti pot beneficia de avantajele noii initiative.

Initiativa lansata, in cursul anului trecut, la nivel european, la Bruxelles, are la baza datele oficiale ale Comisiei Europene, conform carora, in viitorul apropiat, 90% dintre slujbe vor necesita cunostinte digitale.

Crezi ca esti prea destept ca sa fii inlocuit de un robot? Mai gandeste-te!Inteligenta artificiala castiga tot mai mult teren. In cat timp vor baga robotii omenirea in somaj?Viata lui Larry Page, co-fondatorul Google, care are o avere de peste 37 de miliarde de dolari

De asemenea, forul european estimeaza ca, pana in 2020, un numar de 825.000 locuri de munca vor fi neacoperite din cauza acestui decalaj.

In acest context, pentru a creste nivelul cunostintelor digitale in ...citeste mai departe despre "Viitorul e al Internetului: Ce vrea sa-i invete Google pe tinerii romani" pe Ziare.com

#atelierul digital google, #proiect google marketing, #proiect google tineri , #Stiri Internet