VIDEO Turism virtual. Calatoreste in Middle Earth, tara hobbitilor si a elfilor

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 13:30
2111 citiri
VIDEO Turism virtual. Calatoreste in Middle Earth, tara hobbitilor si a elfilor
Aplicatia Google a fost creata de North Kingdom

Pentru fanii "Lord of the Rings", Google a pregatit o mare surpriza, mai exact o harta interactiva prin care se poate calatori in Middle Earth, taramul plin hobbiti, elfi, vrajitori si alte creaturi, creatiile lui J.R.R Tolkien.

Harta permite vizitarea tuturor locurilor unde au avut loc evenimentele cele mai importante, completate cu o voce si cu o muzica pe masura.

Harta, un "experiment Chrome"

Harta este un "experiment Chrome", mai exact o aplicatie care are la baza ultimele tehnologii pentru terminale mobile si Web. Aceasta harca a fost creata cu scopul de a inspira dezvoltatorii sa creeze noi aplicatii vizuale interactive care pot fi rulate prin browser.

"Calatoria prin Tinuturile de Mijloc" a fost creata de North Kingdom, care a colaborat cu Warner Bros. Pictures, New Line Cinema si Metro-Goldwyn-Mayer Pictures.

Harta a fost dezvoltata pentru a putea fi "vizitata" pe terminale mobile cu ecran tactil, dar functioneaza bine in browser, conform celor de la BusinessInsider, care au testat-o folosind si Chrome, si Firefox.

O vizita scurta in Middle Earth:

"A Journey through Middle-Earth" poate fi accesata si aici

#google chrome, #Lord of the Ring, #Tolkien , #Stiri Internet