Twitter dubleaza numarul de caractere pe care il poti folosi intr-un mesaj

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 10:17
1370 citiri
Twitter dubleaza numarul de caractere pe care il poti folosi intr-un mesaj
Foto: Twitter/Twitter

Twitter a anuntat o schimbare pe care multi utilizatori o doreau: extinderea numarului de caractere la 280, de la 140.

Initial, schimbarea va fi disponibila doar pentru un grup mic de utilizatori, dupa care, daca se va dovedi de bun augur, va fi extinsa. Este vorba mai degraba despre un test, insa Twitter crede ca feed-back-ul va fi unul bun.

Twitter a transmis ca a ajuns la concluzia ca trebuie marit numarul caracterelor mai ales pentru anumite limbi, asa cum sunt engleza, spaniola, portugheza si franceza, in comparatie cu altele, asa cum sunt japoneza, coreeana sau chineza, arata Tech Crunch.

Asa dupa cum explica Twitter, cea de-a doua grupa de limbi, favorizata in prezent, poate transmite dublul informatiei intr-un mesaj de aceleasi dimensiuni.

Din propriile studii, Twitter a ajuns la concluzia ca numai 0,4% dintre mesajele in japoneza au maximum de caractere in prezent, 140, fata de 9%, in engleza.

Apoi, s-a descoperit ca mesajele in japoneza au circa 15 caractere, in medie, comparativ cu 34, pentru cele mai multe in limba engleza.

Prin urmare, aceasta noua limita, de 280 de caractere, va fi disponibila doar pentru unele limbi. Exceptie vor face japoneza, chineza si coreeana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Twitter dubleaza numar caractere permise, #Twitter mareste numar caractere 280, #Twitter mareste numar caractere limbi , #Stiri Internet