Veniturile Dial Telecom au crescut cu 30% in S1

Miercuri, 18 August 2010, ora 17:01
1054 citiri

Dial Telecom, divizia de business a companiei Digital Cable Systems,a inregistrat in primul semestru din acest an o crestere de peste 30% a veniturilor comparativ cu aceeasi perioada din 2009, a anuntat miercuri compania, informeaza NewsIn.

"Estimam ca acest trend ascendent se va mentine pe tot parcursul anului. In acest sens, facem eforturi majore in directia imbunatatirii permanente a gradului de satisfactie al clientilor Dial Telecom din punct de vedere al calitatii si costurilor serviciilor," a declarat CEO al Digital Cable Systems (DCS), Dinu Malacopol.

Ponderea segmentelor IMM, corporate si wholesale in veniturile Dial Telecom in semestrul I din 2010 a fost urmatoarea: 25% IMM, 25% corporate, respectiv 50% wholesale.

In ceea ce priveste comportamentul clientilor corporate, cele mai solicitate servicii Dial Telecom sunt cele de date, care au inregistrat o crestere semnificativa (peste 20% fata de 2009) in segmentul de retail, dar si cele de voce pentru segmentul wholesale.

Ponderea serviciilor de date in veniturile segmentului retail este de peste 60%, iar pentru cele de voce ponderea este de peste 85% in segmentul wholesale.

Procentul de crestere al clientilor business noi in primele sase luni, fata de aceeasi perioada din 2009, este de aproximativ 15%.

#servicii Dial Telecom date venituri , #Stiri Internet