Utilizatorii unui site pentru amanti, expusi pe Net. Tu stii sa te protejezi?

Sambata, 22 August 2015, ora 19:45
2015 citiri
Utilizatorii unui site pentru amanti, expusi pe Net. Tu stii sa te protejezi?
Foto: Ashley Madison

Site-ul de intalniri extraconjugale Ashley Madison a fost spart de hackeri, iar datele a peste 32 milioane de utilizatori au fost publicate online de hackeri.

Site-ul a suferit un atac informatic acum o luna - in cadrul caruia au fost furate datele unui numar mare de utilizatori - comis de un grup autointitulat "The Impact Team".

Acesta a amenintat ca publica dosarele clientilor, fotografii cu nuduri si convorbiri daca site-ul nu se inchide. Si au pus amenintarea in aplicare in aceasta saptamana.

Datele a 32 de milioane de utilizatori ai unui site pentru amanti, postate pe Net

Site-ul Ashely Madison, al carui slogan este "Life is short. Have an affair" si care numara peste 37 de milioane de utilizatori, este specializat in intalniri extraconjugale. Lansat in 2001, el este folosit de utilizatori din 46 de tari. Serviciul nu este disponibil in Romania.

Nu-ti spune secretele pe Internet: Un site pentru amanti, spart de hackeri

In aceste conditii, The Independent a facut ...citeste mai departe despre "Utilizatorii unui site pentru amanti, expusi pe Net. Tu stii sa te protejezi?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hackeri site amanti, #sfaturi protejare date online, #sfaturi protejare date Internet, #protejare date Internet , #Stiri Internet