Utilizatorii de iPhone vor putea folosi WhatsApp prin intermediul Siri

Luni, 22 August 2016, ora 11:17
946 citiri
Utilizatorii de iPhone vor putea folosi WhatsApp prin intermediul Siri
Foto: Arhiva Ziare.com

Utilizatorii de iPhone vor putea in curand sa foloseasca aplicatia WhatsApp prin intermediul asistentului virtual dezvoltat de Apple, Siri.

Pana acum, doar aplicatiile Apple si un numar restrans de aplicatii privilegiate aveau acces la asistentul virtual Siri, pentru a oferi utilizatorului posibilitatea apelarii anumitor facilitati pe baza comenzilor vocale. Acest lucru se va schimba odata cu iOS 10, pentru ca Apple a decis sa permita accesul larg al dezvoltatorilor de aplicatii la Siri.

Prin urmare, nu ar trebui sa reprezinte o mare surpriza faptul ca o parte dintre dezvoltatorii de aplicatii au inceput sa lucreze in avans la integrarea Siri. Se pare ca unul dintre cei care se grabesc sa "imbratiseze" Siri este chiar Facebook. Compania americana ar avea de gand sa ofere suport pentru Siri in WhatsApp pe iPhone.

Asistentul vocal al iPhone primeste o noua "superputere": Ce va face Siri in curand

Sursa informatiei este un text explicativ, devenit public, care urmeaza a fi ...citeste mai departe despre "Utilizatorii de iPhone vor putea folosi WhatsApp prin intermediul Siri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Siri WhatsApp, #Siri scris WhatsApp , #Stiri Internet