Un viitor nu foarte indepartat: reclame pe frigidere si termostate

Joi, 22 Mai 2014, ora 17:16
1049 citiri
Un viitor nu foarte indepartat: reclame pe frigidere si termostate

Google anticipeaza ca va afisa, in urmatorii ani, reclame pe frigidere, pe bordul masinilor, pe termostate, pe ochelari si ceasuri.

Aceste afirmatii sunt facute intr-o scrisoare trimisa in luna decembrie catre Securities and Exchange Commission (SEC), in care Google explica de nu ar trebui sa-si dezvaluie veniturile generate de dispozitive mobile, dupa ce a primit o solicitare de la SEC in acest sens, noteaza Wall Street Journal.

Pe de alta parte, Facebook si Twitter s-au conformat unor solicitari similare.

Insa Google argumenteaza ca industria mobila evolueaza permanent si ajunge sa includa o varietate din ce in ce mai mare de tehnologii diferite.

"Ne asteptam ca utilizatorii sa foloseasca serviciile noastre si sa vada reclamele noastre pe o gama tot mai diversificata de dispozitive in viitor", se precizeaza in scrisoarea Google.

Sistemul de operare al Google, Android, a cucerit deja lume smartphone-urilor, ruland pe 80% din telefoanele vandute anul trecut. Google ...citeste mai departe despre "Un viitor nu foarte indepartat: reclame pe frigidere si termostate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Google reclame frigider, #Google reclame electrocasnice , #Stiri Internet