Un telefon destul de ieftin si bun, facut de o companie de care nu prea a auzit nimeni - Are un singur handicap

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 07:29
1100 citiri
Un telefon destul de ieftin si bun, facut de o companie de care nu prea a auzit nimeni - Are un singur handicap
Foto: Ziare.com

Au apus zilele in care telefoanele din gama de varf, cele mai scumpe, ofereau cele mai noi tehnologii si satisfaceau pana si cele mai pretentioase cerinte ale utilizatorilor. Piata smartphone-urilor s-a diversificat atat de mult incat si dispozitivele mai ieftine pot reprezenta o optiune viabila pentru consumatorul care se gandeste in primul rand la raportul calitate-pret.

"Nu am prea multi bani si vreau sa-mi iau un telefon", "Ce telefon sa-mi iau la 1.000 de lei, care sa faca poze bune, sa se miste repede si sa nu am probleme cu el?", "Ma gandesc sa-mi schimb telefonul, dar nu stiu ce firma ar fi mai buna" - acestea sunt doar cateva dintre dilemele utilizatorilor care nu vor sau nu-si permit sa dea sume mari pentru un telefon.

Un smartphone urias, demn de James Bond - Review Huawei Mate 8 (Galerie foto)

Pana la urma, nu oricine e dispus sa-si dea salariul pe o luna (sau mai mult, in unele cazuri) pe un dispozitiv la care doar vobeste, trimite mesaje, face cateva poze si ...citeste mai departe despre "Un telefon destul de ieftin si bun, facut de o companie de care nu prea a auzit nimeni - Are un singur handicap" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Meizu Metal review, #review telefon chinezi, #telefon ieftin , #Stiri Internet