Un roman a reinterpretat logo-urile gigantilor ca Google si Facebook

Duminica, 21 Ianuarie 2018, ora 13:55
900 citiri
Un roman a reinterpretat logo-urile gigantilor ca Google si Facebook

Un roman a facut din logo-urile plate ale gigantilor internetului unele 3D, dar nu asa cum te astepti. Le-a dus in paragina, de-a dreptul, scrie publicatia de tehnologie Playtech.

Andrei Lacatusu este un roman destul de talentat, incat sa reinterpreteze logo-urile gigantilor internetul, dar nu asa cum te-ai astepta. In loc sa le "ridice in slavi" si sa le ofere mai multa stralucire decat o au, el le-a redus la niste firme luminoase parasite, defecte, distruse. Cu munca in 3D Studio Max, Photoshop si V-Ray, Andrei si-a dat frau liber imaginatiei si a dus logo-urile, de la Facebook la Tinder, in trecut.

Andrei Lacatusu a creat imagini 3D ale brandurilor din social media pe care le accesam imediat cum am deschis ochii dimineata, ca Facebook, Google, Twitter, Pinterest sau Tinder, si le-a dat o alta importanta in viata noastra. Aceste logo-uri apar ca fiind ruginite, invechite sau demodate, fiind clar un contrast al versiunilor digitale stralucitoare si impunatoare pe care le au in momentul de fata, atat pe hartie, cat si in mintea noastra.

Vezi aici galeria FOTO! ...citeste mai departe despre "Un roman a reinterpretat logo-urile gigantilor ca Google si Facebook" pe Ziare.com

#Facebook Google Twitter logo grafica , #Stiri Internet