Un producator chinez face pasi de urias in lumea smartphone-urilor dominata de Apple si Samsung

Duminica, 06 Aprilie 2014, ora 09:37
1209 citiri
Un producator chinez face pasi de urias in lumea smartphone-urilor dominata de Apple si Samsung

Producatorul chinez Xiaomi avanseaza puternic in competitia globala a smartphone-urilor, cu doua modele in topul zece al celor mai bine vandute telefoane inteligente din lume.

Doua dintre smartphone-urile produse de chinezi, Hongmi Redrice si Mi3, se aflau in luna februarie pe locurile 7, respectiv 10 in clasamentul celor vandute, conform unui nou raport al Counterpoint Technology Market Research, citat de CNBC.

iPhone 5s si-a pastrat, pentru a sasea luna consecutiva, titlul de cel mai bine vandut smartphone din lume. Tot Apple detine si locul urmator, cu iPhone 5c, in timp ce marele rival Samsung si-a adjudecat a treia pozitie, cu Galaxy S4 si Galaxy Note 3.

Nokia a lansat noul smartphone de top Lumia 930. Plus inca doua modele

"La nivel global a existat putina diversitate in ceea ce priveste brandurile in ultimele luni", a spus Peter Richardson, director de cercetare la Counterpoint.

Aparitia companiei Xiaomi pe lista celor mai bine vanduti producatori arata ca, ...citeste mai departe despre "Un producator chinez face pasi de urias in lumea smartphone-urilor dominata de Apple si Samsung" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Xiaomi Samsung Apple, #producator smartphone China , #Stiri Internet