Un om de afaceri grec vrea sa lanseze doua televiziuni in Romania

Marti, 14 Decembrie 2010, ora 10:06
1601 citiri
Un om de afaceri grec vrea sa lanseze doua televiziuni in Romania

Omul de afaceri grec Ilias Papageorgiadis vrea sa lanseze doua televiziuni - Imobiliare TV si Turism TV -, in acest sens solicitand Consiliului National al Audiovizualului (CNA) doua licente audiovizuale prin satelit, anunta Mediafax.

Imobiliare TV si Turism TV vor fi operate de societatea More Liason Services SRL din Bucuresti, al carei asociat unic este Ilias Papageorgiadis, cetatean grec.

More Liason Services SRL are ca obiect principal de activitate consultanta pentru afaceri si management, potrivit datelor de la Registrul Comertului. Aportul social al societatii este de 200 de lei.

Imobiliare TV va fi, asa cum reiese si din denumirea televiziunii, un post de nisa, care va difuza programe dedicate domeniului imobiliare, potrivit dosarului depus de societatea More Liason Services SRL la CNA. Pe de alta parte, Turism TV va difuza emisiuni despre turism.

CNA va analiza solicitarea lui Ilias Papageorgiadis pentru acordarea licentelor audiovizuale televiziunilor Imobiliare TV si Turism TV in sedinta de marti.

Contactat de MEDIAFAX, Ilias Papageorgiadis a confirmat proiectele depuse la CNA pentru lansarea televiziunilor Imobiliare TV si Turism TV. El nu a dorit sa comenteze acest subiect inainte ca proiectele sale sa fie discutate in sedinta CNA.

#afaceri, #grec, #televiziune, #imobiliare, #tv, #turism, #tv , #Stiri Internet