Un nou smartphone ieftin si bun de la chinezi. Rival puternic pentru Apple si Samsung?

Sambata, 24 Mai 2014, ora 15:14
2651 citiri
Un nou smartphone ieftin si bun de la chinezi. Rival puternic pentru Apple si Samsung?
Foto: news.com.au

Un nou smartphone realizat de chinezi a luat prin surprindere piata IT.

La 299 de dolari, OnePlus One este de trei ori mai ieftin decat Samsung Galaxy S5 (929 dolari) sau HTC One M8 (899 dolari).

Totusi, telefonul nu face rabat de la calitate, astfel ca sustine deviza companiei: cea mai buna tehnologie poate fi accesibila pentru toata lumea, scrie news.com.au.

OnePlus are in spate al doilea cel mai profitabil grup din China, Oppo Electronics. Vicepresedintele sau, Pete Lau, a precizat ca telefonul va ajunge luna viitoare la consumatorii din peste 18 tari.

"Credem ca smartphone-urile pot fi rapide, frumoase, solide, dar si accesibile in acelasi timp", a precizat oficialul Oppo Electronics.

Cel putin pe hartie, dispozitivul chinezilor rivalizeaza cu Samsung Galaxy S5 si iPhone 5S. Este dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 801 quad-core de 2,5GHz, are 3GB RAM si memorie interna de 16GB sau 64GB.

Ecranul are o diagonala de 5,5 inchi, rezolutia este de 1.080 pixeli si ...citeste mai departe despre "Un nou smartphone ieftin si bun de la chinezi. Rival puternic pentru Apple si Samsung?" pe Ziare.com

#OnePlus One, #telefon chinezi, #smartphone chinezi, #smartphone companie chineza , #Stiri Internet