Un mail din 125 are continut malware. Care sunt domenile cu cel mai mare risc

Marti, 29 Martie 2016, ora 12:14
1122 citiri
Un mail din 125 are continut malware. Care sunt domenile cu cel mai mare risc
Foto: Ziare.com

Un mail din 125 are continut malware si 1.749 de atacuri web au fost blocate zilnic, in primele doua luni din 2016, conform unui raport realizat de o companie specializata in protectia informatiilor.

In primele doua luni ale anului, rata malware-ului in mailuri a continuat sa creasca, iar distribuirea manuala a ramas cel mai intalnit tip de inselatorie in social media, in timp ce numarul atacurilor de tip spam si phishing au fost in scadere, conform raportului Symantec Intelligence.

Nu da click! Hackerii profita de virusul Zika pentru a infecta dispozitivele - Cum actioneaza

In ceea ce priveste social media, inselatoriile distribuite manual au continuat sa fie cele mai frecvente, reprezentand aproape 56% din toate atacurile din social media. Acest indice este in scadere fata de 64,9% cat era in decembrie 2015, insa expertii Symantec au constatat o crestere semnificativa a numarului de oferte false, acestea cumuland 38,6% din atacurile din social media, cu 10% mai mult decat la ...citeste mai departe despre "Un mail din 125 are continut malware. Care sunt domenile cu cel mai mare risc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#virus email calculator, #virusi calculator, #statistica emailuri virus , #Stiri Internet