Un bucurestean de 18 ani este campion mondial. A castigat un concurs organizat de Microsoft in America

Luni, 07 August 2017, ora 22:08
1295 citiri
Un bucurestean de 18 ani este campion mondial. A castigat un concurs organizat de Microsoft in America
Foto: Faebook/Microsoft Office Specialist

Un roman de 18 ani a obtinut locul I si titlul de campion Microsoft Word, la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2017.

Tiberiu Danciu elev al Colegiului National "Grigore Moisil" din Bucuresti este primul roman care devine campion absolut la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist, organizat anual de Certiport impreuna cu Microsoft, potrivit Digi 24.

Finala concursului s-a desfasurat in perioada 31 iulie - 2 august in Anaheim, California, SUA, iar elevul roman a implinit 18 ani chiar pe drumul spre America.

In acest an s-au intrecut la concurs 560.000 de candidati din intreaga lume, iar in finala, Tiberiu a concurat cu 156 de competitori din 49 de tari.

Odata cu titlul si medalia de aur castigate, Tiberiu a obtinut si un premiu de 7.000 de dolari si un Xbox One din partea Microsoft.

"Performanta mea in utilizarea aplicatiilor Word si Excel sunt doar o parghie pentru alegerea universitatii. Oscilez intre a studia inteligenta artificiala la Universitatea Nottingham din Regatul Unit sau la MIT, dupa care intentionez sa ma intorc in tara, pentru a-mi valorifica competentele profesionale. Incerc permanent sa-mi depasesc limitele. Credeti in voi insiva si haideti sa ne facem tara mandra de noi!", a transmis Tiberiu. ...citeste mai departe despre "Un bucurestean de 18 ani este campion mondial. A castigat un concurs organizat de Microsoft in America" pe Ziare.com

#roman medalie aur microsoft, #roman campion mondial , #Stiri Internet