Uita de bacsis cand comanzi acasa: Robotul care livreaza pizza, in teste (Video)

Vineri, 18 Martie 2016, ora 11:33
942 citiri
Uita de bacsis cand comanzi acasa: Robotul care livreaza pizza, in teste (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Gigantul de restaurante fast-food Domino a anuntat, vineri, ca va testa in Noua Zeelanda un robot pentru livrarea de pizza la domiciliu, aceasta fiind o premiera mondiala.

Compania specializata in livrarea de pizza la domiciliu a declarat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile din Noua Zeelanda pentru lansarea robotului DRU (Domino's Robotic Unit), informeaza AFP.

Masina robot care este prevazuta cu patru roti si masoara mai putin de un metru a fost dezvoltata in Australia. Aceasta are un compartiment incalzit, care poate stoca pana la 10 pizza.

Pizza ar putea fi livrata cu...dronele (Video)

Robotul este alimentat de o baterie si senzorii sai ii permit sa evite coliziunea cu obstacole. Potrivit companiei Domino, acest robot este capabil sa livreze pizza pe o raza de pana la 20 de kilometri.

Cand fac o comanda de pizza, clientii primesc un cod care le permite sa deschida compartimentul robotului in care se afla produsul comandat de ei.

Directorul general ...citeste mai departe despre "Uita de bacsis cand comanzi acasa: Robotul care livreaza pizza, in teste (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pizza livrare robot, #pizza livrata robot, #robot pizza , #Stiri Internet