Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Twitter a terminat campania de concedieri și începe să facă angajări. Elon Musk nu a spus ce poziții sunt căutate

Twitter a terminat campania de concedieri și începe să facă angajări. Elon Musk nu a spus ce poziții sunt căutate

După ce a disponibilizat două treimi din forţa de muncă a Twitter, Elon Musk vrea acum să facă angajări.

Într-o şedinţă deschisă, ţinută în prima zi a săptămânii, Elon Musk a spus că Twitter a terminat cu disponibilizările şi că acum caută chiar să facă angajări.

După disponibilizările masive ale noului proprietar, urmate de valul de demisii forţate de ultimatumul acestuia, se pare că Twitter suferă de un deficit de ingineri chiar şi după standardele lui Musk.

În şedinţă, Elon Musk a spus că acum sunt căutaţi ingineri software şi că angajaţii rămaşi sunt încurajaţi să facă recomandări.

Twitter nu are listate job-urile disponibile pe site-urile de profit, iar Elon Musk nu a spus exact ce poziţii sunt căutate, ci doar că sunt prioritari ingineri care scriu software bine.

Din 7.500 de angajaţi înainte de preluarea companiei de Elon Musk, Twitter mai are în jur de 2.700 de angajaţi.

Pentru prima oară, Musk a recunoscut că s-au făcut multe greşeli în procesul de reorganizare a companiei, dar spune că situaţia se va stabiliza în timp. ...citeste mai departe despre "Twitter a terminat campania de concedieri și începe să facă angajări. Elon Musk nu a spus ce poziții sunt căutate" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 459 ori
Citeste mai multe despreTwitter angajari concedieri Elon Musk