Twitter ia masuri impotriva spam-urilor si hartuirii

Vineri, 19 August 2016, ora 11:45
902 citiri
Twitter ia masuri impotriva spam-urilor si hartuirii
Foto: Arhiva Ziare.com

Reteaua sociala Twitter lanseaza o optiune numita Quality Filter, care are rolul de a-i proteja pe utilizatori de mesaje nesolicitate.

Noua facilitate are menirea de a ascunde notificarile nesolicitate venite din partea spamerilor sau a botilor. Botii de Twitter sunt aplicatii care raspund sau trimit automat mesaje la diverse interpelari sau cand detecteaza ca cineva a folosit anumite cuvinte.

Pentru a scuti utilizatorul de aceste mesaje, Twitter lanseaza doua noi optiuni pentru toti utilizatorii. Prima dintre acestea va limita notificarile primite la persoanele urmarite. A doua se numeste Quality Filter si are rolul, conform celor de la Twitter, de a creste calitatea postarilor afisate.

Twitter declanseaza operatiunea anti-spam

Prin cresterea calitatii postarilor se face, de fapt, referire la eliminarea automata, pe baza unui algoritm, a postarilor care vin din partea spamerilor sau a botilor. Totodata, filtrele automate pot detecta si ascunde postarile ofensive si a ...citeste mai departe despre "Twitter ia masuri impotriva spam-urilor si hartuirii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Twitter masuri spam, #Twitter masuri hartuire , #Stiri Internet