Twitter e asaltat de cereri sa inchida contul lui Trump dupa mesajul cu butonul nuclear. Cum explica refuzul

Sambata, 06 Ianuarie 2018, ora 09:26
1051 citiri
Twitter e asaltat de cereri sa inchida contul lui Trump dupa mesajul cu butonul nuclear. Cum explica refuzul
Foto: Twitter

Twitter a transmis un comunicat in care explica faptul ca suspendarea contului unui lider politic mondial sau inlaturarea unor mesaje controversate ar "ascunde informatii importante" pe care oamenii trebuie sa le vada si dezbate.

In plus, spun reprezentantii platformei, o astfel de masura nu ar reduce la tacere un politician, ci ar genera cu siguranta discutii. "Twitter exista pentru a servi si ajuta la dezvoltarea conversatiei publice, globale", citeaza The Hollywood Reporter.

Declaratia oficiala a serviciului online a venit dupa ce numerosi utilizatori au cerut suspendarea contului presedintelui Donald Trump, in urma mesajelor publicate de el saptamana aceasta.

Platforma social media a mai spus ca analizeaza mesajele publicate de liderii mondiali "in contextul politic care le defineste" si ca "respecta regulile noastre corespunzator".

Compania a precizat ca popularitatea in cadrul platformei a unui lider nu ii influenteaza deciziile si ca face tot posibilul sa fie echilibrata in analiza facuta utilizatorilor.

Miercuri, platforma Twitter a primit sesizari din partea mai multor utilizatori cu privire la mesajul in care presedintele Donald Trump vorbeste despre "butonul nuclear mai mare si mai puternic" decat al liderului nord-coreean, iar serviciul de social media sustine ca acesta nu ii incalca termenii.

Trump catre Kim Jong Un: Butonul meu nuclear e mai mare si mai puternicIn prima sa postare pe Twitter din acest an, Trump acuza Pakistanul ca ascunde teroristiTrump a trumpizat moneda prezidentiala: Si-a pus numele pe ea cu litere uriase si sloganul de campanieTrump si-a facut bilantul, pe Twitter: Ce an a fost. Si suntem abia la inceput!Statele Unite sunt lovite de un val de frig extrem, iar Trump face glume pe Twitter cu incalzirea globala: Infofoliti-va!Contul de Twitter al lui Trump, dezactivat de un angajat aflat in ultima zi de munca ...citeste mai departe despre "Twitter e asaltat de cereri sa inchida contul lui Trump dupa mesajul cu butonul nuclear. Cum explica refuzul" pe Ziare.com

#Donald Trump cont Twitter inchis, #Donald Trump buton nuclear mare , #Stiri Internet