Tot mai multe indicii ca Spotify vine, in sfarsit, si in Romania

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 22:12
1041 citiri
Tot mai multe indicii ca Spotify vine, in sfarsit, si in Romania

Spotify ajunge in Romania destul de curand, chiar daca serviciul mai are parte de o mica amanare fata de data initiala, scriu cei de la Playtech.

Spotify este unul dintre cele mai asteptate servicii de streaming in Romania, chiar daca a putut si poate fi folosit la noi in tara, fara o prezenta oficiala. Problema e ca, la fel ca in cazul oricarei alte aplicatii indisponibile oficial, trebuie sa te chinui ceva mai mult decat ar trebui pentru a te inregistra si pentru a putea plati pentru serviciu. Tutorialul pentru folosirea Spotify in Romania e destul de stufos, insa va deveni irelevant in viitorul apropiat, din fericire.

Am descoperit acum ceva timp pe /r/romania, ca exista cateva indicii cu privire la venirea mult-asteptata a Spotify in Romania. Astfel, acum cateva saptamani, un utilizator posta pe forumurile aplicatiei ca data de lansare a serviciului de streaming in tara noastra ar fi fost 19 octombrie.

Vezi cand ajunge in Romania cel mai asteptat serviciu de muzica! ...citeste mai departe despre "Tot mai multe indicii ca Spotify vine, in sfarsit, si in Romania" pe Ziare.com

Spotify introduce playlist-urile realizate de inteligența artificială. Cum funcționează
Spotify introduce playlist-urile realizate de inteligența artificială. Cum funcționează
Spotify, una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming muzical, introduce o nouă funcție inovatoare bazată pe inteligența artificială, care promite să revoluționeze modul în care...
#spotify, #muzica, #serviciu muzica , #Stiri Internet