Topul celor mai tari telefoane de mici dimensiuni (Video)

Miercuri, 23 August 2017, ora 07:35
1319 citiri
Topul celor mai tari telefoane de mici dimensiuni (Video)
Foto: Arhiva Pixabay

Smartphone-urile devin din ce in ce mai mari si se apropie de dimensiunile tabletelor - cel putin asta este trendul. Insa producatori de telefoane nu i-au uitat pe cei care inca vor sa manevreze un dispozitiv cu o singura mana.

Da, un ecran generos are numeroase avantaje, in special in ceea ce priveste fotografiile, jocurile si videoclipurile. Tocmai de aceea smartphone-urile "cresc" cu fiecare generatie. Insa inca exista pe piata telefoane performante, care iti incap in palma.

Digital Trends a alcatuit un top al celor mai bune telefoane de mici dimensiuni.

Google Pixel

Telefonul reprezinta cea mai buna cale de a avea parte de experienta Android in stare pura.

Google a permis ca acest sistem de operare sa fie folosit si de alti producatori (Samsung, HTC, Huawei etc.), insa in loc sa il ia ca atare, acestia au preferat sa-i aplice o interfata personalizata, lucru ce s-a dovedit a fi o greseala destul de mare, caci modificarile aduse la Android mai rau incurca decat ajuta.

Fix pe acest lucru mizeaza Google. Telefonul sau Pixel ruleaza cu versiunea nativa de Android, ceea ce ofera o experienta grozava utilizatorului: aplicatiile nu se blocheaza, meniul e intuitiv, fara aplicatii inutile si comenzile sunt executate fara probleme. Iar avand in vedere ca ecranul are o diagonala de doar 5 inchi, poate fi manevrat foarte usor cu o singura mana.

In ciuda dimensiunilor mai reduse (comparativ, Samsung Galaxy S8 are 5,8 inchi), pretul il incadreaza la categoria premium (in jur de 3.500 de lei, la liber, varianta cu memorie interna de 32 GB).

Ce primesti de acesti bani, in afara de o versiune curata de Android? Ei bine, e vorba de una dintre cele mai performante camere foto existente pe un telefon. Si nu o zice Google, ci un laborator independent. Mai bine ca Pixel, care a primit de la DxOMark un scor de 89 din 100, sta doar HTC U11 (90 din 100) la acest capitol.

Asta inseamna ca Pixel a depasit rivali puternici precum Samsung Galaxy S8 (88 puncte), HTC 10 (88 puncte) si iPhone 7 (86 puncte) in ceea ce priveste camera foto.

In plus, telefonul de la Google are o carcasa din metal si sticla, ce ii ofera un aspect premium.

Cat despre lipsuri, Pixel nu este rezistent la apa si nu se incarca wireless, ca alti rivali. De asemenea, nu are spatiu pentru card de memorie si nici speakere stereo.

Totusi, utilizatorii primesc spatiu nelimitat in Google Drive pentru fotografiile facute cu acest telefon, incarcare rapida (bateria ajunge de la 30% ...citeste mai departe despre "Topul celor mai tari telefoane de mici dimensiuni (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top telefoane mici, #telefoane mici , #Stiri Internet