Timpul mediu in fata televizorului a ajuns la 3 ore si 12 minute pe zi

Luni, 22 Martie 2010, ora 17:45
1361 citiri
Timpul mediu in fata televizorului a ajuns la 3 ore si 12 minute pe zi

Timpul mediu petrecut in fata televizorului a ajuns, in 2009, la trei ore si 12 minute pe zi, in crestere cu trei minute comparativ cu 2008 si cu noua minute comarativ cu 2004, potrivit unui studiu efectuat, la nivel global, de compania Eurodata TV Worldwide, citat de mandmglobal.com.

Astfel, studiu dovedeste ca recesiunea nu a afectat obiceiurile de consum media, precizeaza Mediafax.

In ceea ce priveste analiza pe regiuni, consumatorii din America de Nord petrec cel mai mult timp in fata televizorului, cu o medie de patru ore si 40 de minute pe zi, urmati de cei din Orientul Mijlociu, care se uita la televizor, in medie, patru ore si 34 de minute, si de cei din Europa, care umraresc programele TV, in medie, trei ore si 42 de minute.


In America Latina, un consumator obisnuit se uita la televizor, in medie, trei ore si 30 de minute, in timp ce consumatorii din regiunea Asia - Pacific isi petrec in fata micilor ecrane circa doua ore si 41 de minute.


Africa este singura regiune in care durata medie petrecuta de consumatori in fata televizoarelor nu a crescut, ci a ramas constanta, la trei ore si 52 de minute.

 

#consum, #media, #televizor, #timp , #Stiri Internet