Cum vrea să demonstreze platforma TikTok că a îmbunătățit siguranța utilizatorilor. Funcțiile noi introduse în 2023

Marti, 30 Mai 2023, ora 23:06
96 citiri
Cum vrea să demonstreze platforma TikTok că a îmbunătățit siguranța utilizatorilor. Funcțiile noi introduse în 2023
FOTO Unsplash.com

TikTok a introdus mai multe funcţii noi în prima parte a anului 2023, pornind de la angajamentul companiei de a crea experienţe sigure şi pozitive pentru comunitatea globală, potrivit unui comunicat al platformei.

"TikTok îi inspiră pe oameni să îşi împărtăşească creativitatea, cunoştinţele şi pasiunile cu alţii în timp ce se distrează şi aduc bucurie comunităţii. Pentru a oferi un spaţiu primitor şi autentic, TikTok a introdus mai multe funcţii noi în prima parte a anului 2023, pornind de la angajamentul companiei de a crea experienţe sigure şi pozitive pentru comunitatea globală. TikTok este un mediu distractiv şi incluziv în care oamenii pot crea, pot găsi comunităţi şi se pot distra, iar platforma acţionează pentru a elimina conţinutul care încalcă Regulile Comunităţii şi pentru a limita conţinutul care poate fi nepotrivit pentru o audienţă extinsă.

Obiectivul TikTok este de a identifica şi a elimina conţinutul care încalcă politicile platformei rapid şi la scară largă. Pentru a continua aceste eforturi, TikTok lucrează să: prioritizeze eliminarea rapidă a conţinutului extrem, cum ar fi materialele de abuz sexual asupra copiilor (CSAM) şi extremismul violent; minimizeze vizualizările conţinutului care încalcă Regulile Comunităţii TikTok; asigure acurateţe, consistenţă şi echitate pentru creatorii de pe platformă", se spune în comunicat.

În acest sens, platforma utilizează un mix format din tehnologia automatizată şi specialişti în moderare care pot lua decizii contextuale pe subiecte nuanţate, cum ar fi dezinformarea, discursul instigator la ură şi hărţuirea.

Pe măsură ce comunitatea continuă să crească şi să se exprime autentic - inclusiv prin intermediul experienţelor noi precum clipurile mai lungi, LIVE şi TikTok Now - evoluează şi abordarea TikTok în ceea ce priveşte moderarea conţinutului. Astfel, TikTok a actualizat sistemele de revizuire a conţinutului, pentru a încorpora mai eficient gradul de risc al unui videoclip (pe baza tipului de încălcare potenţială) şi audienţa aşteptată (pe baza conturilor urmărite), pentru a determina dacă conţinutul respectiv va fi eliminat, trimis pentru a fi revizuit de către un specialist sau dacă trebuie luată o altă decizie.

De asemenea, platforma ia măsuri precum funcţiile care au restricţii de vârstă, marcarea conţinutului neeligibil pentru recomandare şi sistemul de organiza ...citeste mai departe despre "Cum vrea să demonstreze platforma TikTok că a îmbunătățit siguranța utilizatorilor. Funcțiile noi introduse în 2023" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Rețeaua de socializare TikTok, operată de gigantul chinez ByteDance, și-a extins portofoliul în Europa prin lansarea aplicației TikTok Lite în Franța și Spania. Noua versiune promite o...
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
#tiktok, #functii, #siguranta , #Stiri Internet