Telefonul relativ ieftin, perfect pentru tineri: Design-ul e placut si bateria te tine mult (Galerie foto)

Marti, 26 Iulie 2016, ora 07:21
1027 citiri
Telefonul relativ ieftin, perfect pentru tineri: Design-ul e placut si bateria te tine mult (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Vrei sa ai un telefon relativ ieftin, care sa faca poze bune, iar bateria sa te tina cand te plimbi prin parc si prinzi Pokemoni?

Atunci poti sa iei in considerare sa-ti cumperi Huawei P9 Lite.

Ziare.com a testat timp de o saptamana acest dispozitiv si am ajuns la concluzia ca e potrivit pentru tinerii care petrec mult timp online, dar si pentru cei care vor sa aiba parte de cat mai multe specificatii de top la un pret decent.

V-am facut curiosi? Atunci sa trecem in revista observatiile din timpul petrecut cu telefonul realizat de compania chineza.

Prezentare si design

De fiecare data ma incanta la produsele Huawei modul de prezentare si ma simt ca un copil care abia asteapta sa deschida cadourile de Craciun.

Cred ca prin acest lucru incearca sa se pozitioneze in piata ca un brand puternic si de sine statator. In plus, impresia mea este ca vrea sa indeparteze eventualele prejudecati potrivit carora ar fi doar un alt producator chinez care copiaza modelele ...citeste mai departe despre "Telefonul relativ ieftin, perfect pentru tineri: Design-ul e placut si bateria te tine mult (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Huawei P9 Lite, #review Huawei P9 Lite, #impresii Huawei P9 Lite , #Stiri Internet