Telefonul de la Huawei pe care poti sa-l folosesti pe post de cantar (Foto&video)

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 17:12
1243 citiri
Telefonul de la Huawei pe care poti sa-l folosesti pe post de cantar (Foto&video)
Foto: Facebook/Huawei Romania

Compania chineza Huawei a lansat, miercuri seara, la IFA Berlin, noul varf de gama al seriei de smartphone-uri, Mate S, dar si doua ceasuri inteligente.

"Scopul nostru, atunci cand am conceput Huawei Mate S, a fost sa dezvoltam un smartphone care ofera o experienta personalizata, mai degraba decat una previzibila," a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer BG, potrivit comunicatului remis Ziare.com.

"Huawei Mate S se bazeaza pe insight-uri pe care le-am strans, legate de interactiunea umana - in special faptul ca atingerea este o actiune naturala pe care o facem pentru a intelege lumea. Huawei Mate S redefineste felul in care incorporam technologia bazata pe atingere in smartphone-urile noastre, sfidand modalitatea conventionala de control a ecranului tactil si prezentand o noua imagine a interactiunii om-masina", a completat acesta.

Ecran si design

Huawei Mate S are un ecran Gorilla Glass, de 5,5 inchi si o grosime de doar 7,2 milimetri, cu margini laterale de doar 2,65 ...citeste mai departe despre "Telefonul de la Huawei pe care poti sa-l folosesti pe post de cantar (Foto&video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Huawei Mate S, #Huawei telefon nou, #ceasuri Huawei , #Stiri Internet