Telefonul anului, Samsung Galaxy S8, are cateva probleme majore (Video)

Duminica, 14 Mai 2017, ora 18:11
1715 citiri
Telefonul anului, Samsung Galaxy S8, are cateva probleme majore (Video)
Foto: Samsung

Fara indoiala Samsung Galaxy S8 este telefonul anului 2017. Insa, desi aclamat, gadgetul lansat in aprilie este departe de a fi perfect, avand cateva probleme majore.

E greu sa nu iubesti cel mai nou telefon de la Samsung, arata Express, care trece in revista cateva dintre punctele tari ale modelului: ecranul de tip infinity, camerele imbunatatite, procesorul mai bun si o baterie care rezista mai mult. Insa noul model are si niste probleme: locul in care e plasat scannerul amprentei si recunoasterea faciala, care nu intotdeauna functioneaza.

In plus, unii utilizatori au raportat faptul ca ecranul telefonului devine rosu. In replica la aceasta ultima problema, Samsung a transmis ca software-ul telefonului va fi updatat pentru toti utilizatorii saptamana viitoare. A anuntat, insa, ca telefonul, in sine, nu are nicio problema.

Iar intre timp a mai aparut o problema. Telefonul de ultima generatie se sparge prea usor. Un test realizat de SquareTrade a aratat ca S8 este primul telefon testat care se sparge indata ce este scapat, indiferent pe ce parte, el avand toate fetele acoperite cu sticla. In plus, fisurile sunt atat de puternice incat telefonul devine aproape de neutilizat.

Samsung a prezentat noul Galaxy S8: Iata ce poate face in plus fata de fratii sai si cand intra pe piata (Video)

10 lucruri pe care Samsung Galaxy S8 le poate face si iPhone nu

A.S. ...citeste mai departe despre "Telefonul anului, Samsung Galaxy S8, are cateva probleme majore (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#probleme Samsung Galaxy S8, #recenzie Samsung Galaxy S8, #Samsung Galaxy S8 puncte slabe, #rezistenta Samsung Galaxy S8, #ecran rosu S8, #recunoastere faciala S8 , #Stiri Internet