Telefonica a ajuns pe piata din Romania

Luni, 14 Septembrie 2009, ora 11:13
1308 citiri
Telefonica a ajuns pe piata din Romania

Telefonica a intrat pe 15 piete europene, inclusiv in Romania, inaugurand sucursale si infrastructura de retea prin intermediul carora va oferi servicii integrate de telecomunicatii destinate companiilor multinationale, a anuntat luni grupul spaniol.

Telefonica este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii la nivel mondial si va consolida furnizarea de servicii pentru clientii Multinational Corporate, informeaza Mediafax.

"Noile birouri si infrastructurile de retea sunt dezvoltate de Telefonica International Wholesale Services. Sucursalele din Franta, Belgia, Grecia, Italia, Olanda, Portugalia, Suedia, Danemarca, Estonia, Polonia, Ungaria, Elvetia, Austria, Romania si Bulgaria, tari unde Telefonica nu era prezent pana acum, sunt deja operationale.

Telefonica extinde si consolideaza infrastructura IP MPLS in tarile europene considerate de importanta strategica pentru divizia Multinational Corporate, se mai arata in comunicat.

Extinderea include furnizarea de servicii de wide area network connectivity (WAN), acces centralizat la interent, retele locale (LAN), servicii fixe de voce, servicii mobile de voce si date.

 

#companii, #servicii, #telecomunicatii, #telefonica , #Stiri Internet