Telefoanele inteligente iti aduc rovinieta pe e-mail

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 13:39
1843 citiri
Telefoanele inteligente iti aduc rovinieta pe e-mail

Soferii romani au acum posibilitatea sa achite rovinieta direct din telefonul mobil si sa o primeasca prin sms si e-mail in doar cateva minute, fara alte taxe sau comisioane suplimentare, prin intermediul aplicatiei Auto.ro powered by Vodafone.

La un an de la lansare, Auto.ro a dezvoltat sectiunea gratuita "Rovinieta" in cadrul aplicatiei de mobil, fiind singura facilitate din Romania care permite plata rovinietei direct din telefon, prin intermediul cardului bancar. Simplu si rapid, plata este securizata iar rovinieta ajunge la destinatie in timp record.

Asadar, utilizatorii de smartphone pot achita contravaloarea rovinietei din telefonul mobil, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi. Aplicatia este extrem de utila in situatia in care soferii se afla deja la drum si nu au rovinieta platita, achizitia acesteia fiind virtual instantanee.

Mai mult decat atat, completand profilul "Masina mea", nu mai uiti de RCA, CASCO, rata la banca sau cand iti expira ITP-ul. Totodata, aplicatia Auto.ro iti ofera localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care te afli, precum si posibilitatea de a calcula valoarea timbrului de mediu.

Cu peste 155.000 de utilizatori, aplicatia a castigat locul 1 "Best use of location services" in cadrul ZF Mobilio si locul 2 in cadrul Mobile Awards, categoria "Utilities". Auto.ro poate fi descarcata gratuit, detine o baza de date de peste 30.000 adrese si se afla in preferintele soferilor romani atat pentru iOS, cat si pentru versiunea Android.

Descarca gratuit pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro

Instaleaza gratuit pentru iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/auto-ro/id430804021?mt=8

#aplicatie Auto ro plata rovinieta, #aplicatie Auto ro informatii soferi, #aplicatie Auto ro Android, #aplicatie Auto ro iOS , #Stiri Internet