Teapa viral de pe Internetul romanesc. Pagina falsa in numele Vodafone ofera un telefon gratis

Joi, 29 Martie 2018, ora 16:15
3526 citiri
Teapa viral de pe Internetul romanesc. Pagina falsa in numele Vodafone ofera un telefon gratis

Vodafone sarbatoreste si vrea sa-si promoveze aplicatia My Vodafone. Cu ocazia asta da un cadou mare: Audi RS5. Asta e oficial. Ce nu-i oficial e o pagina de Facebook, in numele Vodafone, care iti promite un Samsung Galaxy S9.

Romanii au o lunga istorie cu momente in care au fost fraieriti pe Facebook cu concursuri de tip "like & share" sau "particip".

Nu, moda asta n-a trecut, iar cineva care s-a gandit sa profite pe seama campaniei Vodafone de-acum a creat pagina falsa de Facebook MyVodafone Official (cu link-ul: facebook.com/MyVodafone-Official-183491805773075).

Pagina asta are sub 25.000 de abonati si si-a completat sectiunea Despre cat de cat sa semene cu cea oficiala. A bagat numarul si site-ul oficiale. A pornit pe 24 martie si in mai putin de-o saptamana a gasit suficienti romani dispusi sa puna botul la tepe pe Net. A incarcat si cateva poze cat de cat oficiale, desi cu vechiul logo, ba chiar a si republicat mesaje oficiale.

Vezi de ce n-o sa moara prea curand astfel de tepe pe internet ...citeste mai departe despre "Teapa viral de pe Internetul romanesc. Pagina falsa in numele Vodafone ofera un telefon gratis" pe Ziare.com

#teapa Vodafone Facebook telefon , #Stiri Internet