Te-ai despartit de partener? Cum te ajuta Facebook sa-l uiti mai usor

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 09:39
971 citiri
Te-ai despartit de partener? Cum te ajuta Facebook sa-l uiti mai usor
Foto: Arhiva Ziare.com

Facebook a inceput sa testeze joi o serie de instrumente optionale ce permit utilizatorilor sa limiteze interactiunile pe reteaua sociala cu fostii lor parteneri.

Cu ajutorul noilor instrumente vor putea fi vazute mai putin pe Facebook numele sau fotografia de profil a unui fost partener, fara a-l scoate din lista de prieteni sau a-l bloca, precizeaza compania americana intr-un mesaj postat pe blogul sau oficial, citat de AFP.

Facebook, in contractele prenuptiale: N-ai voie sa postezi nimic dupa despartire

Reteaua de socializare propune de mult timp utilizatorilor sai sa-si precizeze situatia amoroasa, oferind, pe langa celebrul "intr-o relatie complicata", optiunea de a se declara "celibatar" sau "in relatie" (in acest ultim caz cu o serie de alte variante, cum ar fi "logodit", "casatorit", "in uniune civila" si chiar "divortat" sau "despartit").

Noile instrumente sunt declansate atunci cand un utilizator modifica statutul situatiei amoroase pentru a semnala ca o ...citeste mai departe despre "Te-ai despartit de partener? Cum te ajuta Facebook sa-l uiti mai usor" pe Ziare.com

#Facebook despartire, #Facebook fosti parteneri , #Stiri Internet