Taxiul zburator care nu polueaza intra in teste in acest an

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 20:46
1170 citiri
Taxiul zburator care nu polueaza intra in teste in acest an
Foto: Airbus Group

Va amintiti de desenele animate "The Jetsons"? Gigantul producator de avioane Airbus a anuntat ca va testa un prototip de "taxi zburator" pana la sfarsitul acestui an, astfel ca viitorul pe care il vedeam in filmele si animatiile SF este cu un pas mai aproape.

Anul trecut, Airbus a dezvaluit planurile de a crea o flota de taxiuri care vor avea pilot automat, iar pana la sfarsitul acestui an este asteptat primul test cu un astfel de vehicul care sa transporte pentru inceput cate o persoana, scrie Daily Mail.

Urban Air Mobility este divizia formata de Airbus care se ocupa de acest proiect, iar compania urmareste ca oamenii sa "cheme" taxiurile zburatoare prin intermediul unei aplicatii, precum se intampla acum cu aplicatiile de mobil pentru car-sharing.

Taxiurile zburatoare ale companiei se vor numi CityAirbus.

"In urma cu o suta de ani, transportul urban a intrat in subteran, acum avem mijloacele tehnologice necesare pentru a ne deplasa deasupra pamantului", a spus Tom ...citeste mai departe despre "Taxiul zburator care nu polueaza intra in teste in acest an" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Airbus taxi zburator, #Airbus test taxi zburator, #flying taxi Airbus , #Stiri Internet