Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Symantec raporteaza pentru Romania o crestere a afacerilor

Symantec raporteaza pentru Romania o crestere a afacerilor

Symantec raporteaza pentru Romania o crestere a afacerilor cu 120% in primele doua trimestre, la aceasta realizare adaugandu-se si posibilitatea de a utiliza produsele noastre in limba romana, a declarat country manager Symantec Romania, Gabriel Tomescu. Potrivit reprezentantului Symantec, compania urmareste pentru piata romaneasca sa mentina cresterea de 120% si pentru sfarsitul anului 2008, mentionand faptul ca detin aproximativ 50% din piata solutiilor de securitate a datelor, aceasta piata ridicandu-se la aproximativ 20 de milioane de euro. Principalul canal de distributie al Symantec in Romania se compune din trei distribuitori: Romsym, Omnilogic si DNS, compania specificand ca nu doreste marirea numarului de distribuitori, dar are in plan marirea numarului de reseleri.

 

Potrivit Symantec, solutiile oferite sunt foarte usor de instalat, au o interfata intuitiva si functii de protectie ce le recomanda ca o solutie de securitate ideala pentru clientii casnici sau IMM-uri cu pana la 50 de calculatoare. "De asemenea, clientii nu mai trebuie sa fie vorbitori de limba engleza, solutia noastra oferind posibilitatea de a fi utilizata in limba romana" a adaugat Tomescu.

 

Symantec este lider global in oferta de solutii de securitate, stocare si adminstrare a sistemului, ce ajuta companiile si clientii in administrarea si securizarea informatiilor lor. Cu sediul in Cupertino, California, Symantec opereaza in peste 40 de tari si peste 50 de milioane de clienti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2038 ori