Surpriza pregatita de Apple pe 9 martie

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 08:54
1185 citiri
Surpriza pregatita de Apple pe 9 martie
Foto: Apple

Apple a trimis jurnalistilor o invitatie la un eveniment ce va avea loc pe 9 martie, la San Francisco. Cel mai probabil, ceasul inteligent Apple Watch va fi vedeta.

Acest dispozitiv a fost prezentat in septembrie 2014, odata cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa directorul executiv Tim Cook a vorbit atunci doar despre design si functionalitati, arata The Guardian.

Intre timp, dezvoltatorii de aplicatii au avut cateva luni la dispozitie pentru a se "juca" cu partea de software a ceasului inteligent.

In consecinta, vom afla la conferita respectiva despre pret si disponibilitate. De obicei, un produs Apple ajunge in magazine la finalul lunii la care e anuntat.

Compania americana ar putea vinde intr-un an 20 de milioane de exemplare, revolutionand astfel piata. De exemplu, Android Wear s-a vandut in 720.000 de unitati anul trecut, iar cei de la Pebble au trecut de un milion de bucati.

De asemenea, informatiile arata ca furnizorii au primit deja comenzi pentru 5 milioane de ...citeste mai departe despre "Surpriza pregatita de Apple pe 9 martie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#2015 Apple Watch, #lansare Apple Watch, #ceas inteligent Apple , #Stiri Internet