Surface Studio versus iMac: Microsoft da dovada de inovatie in stilul Apple - Insa care e cel mai tare desktop?

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 09:39
1019 citiri
Surface Studio versus iMac: Microsoft da dovada de inovatie in stilul Apple - Insa care e cel mai tare desktop?
Foto: pocket-lint.com

Microsoft a lansat Surface Studio, un dispozitiv all-in-one care reprezinta un raspuns direct la iMac-urile de la Apple. Cum batalia pentru clienti pare a fi una acerba, haideti sa vedem care dintre cele doua gadgeturi e mai tare.

Se pare ca, in ultima vreme, gigantii IT vor sa ne transmita urmatorul mesaj: sa combini componenta hardware realizata de tine cu software-ul propriu e cea mai buna cale de urmat.

Google a facut asta cu telefoanele Pixel, iar Apple promoveaza un astfel de model de business de ani buni, in timp ce Microsoft a incercat sa demonstreze ca nu ramane in urma la acest capitol cu dispozitivele Surface.

Insa compania fondata de Bill Gates a surprins pe toata lumea dupa ce a prezentat in aceasta saptamana Surface Studio, care e un dispozitiv mare, indraznet, inovator si multifunctional.

O astfel de lansare era de asteptat de la Apple, care ne-a obisnuit - in special in vremea lui Steve Jobs - sa ne lase cu gura cascata si cu portofelele aproape goale, dar ...citeste mai departe despre "Surface Studio versus iMac: Microsoft da dovada de inovatie in stilul Apple - Insa care e cel mai tare desktop?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Microsoft Studio Surface iMac Apple, #comparatie Studio Surface iMac , #Stiri Internet