Studiu Google: Cat stau romanii cu nasul in telefon. Dar alti europeni?

Joi, 06 August 2015, ora 14:14
1176 citiri
Studiu Google: Cat stau romanii cu nasul in telefon. Dar alti europeni?
Foto: Arhiva Ziare.com

Aproape 60% dintre utilizatorii de Internet din Romania, botezati de Google "Homo Smartphonicus", acceseaza informatii in mediul online direct de pe telefoanele inteligente pe care le detin, conform studiului Google "Internetul mobil in viata de zi cu zi".

Studiul a fost realizat in randul utilizatorilor de Internet mobil din patru tari din Europa Centrala si de Est, respectiv Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia.

Dependenta de smartphone nu este atat de pregnanta in Ungaria, Cehia si Slovacia, tari in care portofelul, nu smartphone-ul, este pe locul intai intre lucrurile fara de care o persoana nu pleaca de acasa.

6 din 10 romani cu smartphone il folosesc cand se uita la TV Interviu

"Accesatul Internetului de pe smartphone este un obicei intrat in rutina matinala a lui Homo Smartphonicus. Aproape 60% dintre utilizatorii de Internet mobil fac acest lucru dimineata, pana sa plece de acasa.

Mai mult, o treime isi verifica smartphone-ul imediat dupa ce se trezesc. Homo ...citeste mai departe despre "Studiu Google: Cat stau romanii cu nasul in telefon. Dar alti europeni?" pe Ziare.com

#dependenta telefon, #romani smartphone , #Stiri Internet