Stick-ul care te ajuta sa-ti controlezi toata casa prin intermediul televizorului

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 11:24
1522 citiri
Stick-ul care te ajuta sa-ti controlezi toata casa prin intermediul televizorului
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania sud-coreeana Samsung ofera gratuit tuturor celor care achizitioneaza in 2016 unul din televizoarele sale de tip SUHD cate un stick USB care, atasat la televizor, devine o platforma de gestionare a tot felul de aparate si dispozitive casnice.

Astfel, cu ajutorul acestuia, poti controla o mare varietate de produse din casa, de la banala cafetiera, pana la camere video de securitate, jaluzele, sistemul de iluminare a locuintei sau monitoarele pentru supravegherea copiilor si a animalelor de casa.

Anuntul a fost facut la Consumer Electronics Show (CES), eveniment care are loc in perioada 6-9 ianuarie in orasul american Las Vegas.

Micul dispozitiv SmartThings ofera o singura interfata cu care consumatorii aflati departe de casa se pot conectata, prin smartphone-ul lor si prin televizor, la toate aparatele lor electrocasnice.

Zuckerberg vrea ca in 2016 sa devina un fel de "Iron Man": Proiectul ambitios al sefului Facebook

Totodata, cu ajutorul unei camere de luat ...citeste mai departe despre "Stick-ul care te ajuta sa-ti controlezi toata casa prin intermediul televizorului" pe Ziare.com

#Samsung dispozitiv electrocasnice, #Samsung casa inteligenta, #Samsun lansari CES 2016, #CES 2016 , #Stiri Internet